Wil je graag gaan trainen maar heb je het druk?

Ben je op zoek naar personal training in Arnhem maar heb je echt weinig tijd Naast je werk, je familie, je hobby’s en alle andere dingen kom je er gewoon niet aan toe? Dan is 30PT personal training in Arnhem de oplossing. Door hele intensieve sessies die in totaal 30 minuten duren, helpen wij jou al jouw doelen te behalen in zeer korte tijd. Of je nu wilt afvallen, sterker wil worden of gewoon energieker en gezonder, wij helpen je graag.

Ons unieke concept voor personal training in Arnhem

Met de behulp van EMS technologie train je in 20 minuten net zo effectief als normaal in een uur. Je kleding ligt al bij ons, net als een handdoek en andere dingen die je nodig hebt. Je hoeft dus niet eerst langs huis om je sporttas te pakken. Je kleedt je om en kan meteen de training aanvangen. 30PT personal trainingen zijn dus altijd in jouw drukke schema te passen. Heb je een week geen trainingen staan? Dan zijn wij jouw stok achter de deur en zorgen we dat je toch komt trainen. Resultaat behaal je door elke week te trainen. Zo helpen wij al onze klanten naar die mooie resultaten!

personal training Utrecht
fysieke training

Actie: 3 proeflessen voor €52,50

Om je voordelig kennis te laten maken met 30PT personal training met EMS, hebben we een speciale introductieaanbieding: 3 proeflessen voor slecht €52,50. Dat is 50% korting. BOEK NU

Personal training echt persoonlijk

Personal training is bij 30PT in Arnhem ook echt individueel. Op die manier kunnen we ons helemaal op jouw doelen gaan richten. Wanneer je met zijn tweeën traint moet je de aandacht als trainer toch verdelen. Zeker wanneer je in een korte tijd jouw doelen wil behalen is dit niet effectief. We zien keer op keer dat we op deze manier sneller resultaten boeken.

Stel jouw dromen dus niet langer uit en kom bij ons sporten. Neem gerust contact op met vragen die je hebt of als je graag eerst samen met jouw personal trainer je doelen bespreekt. Of maak gebruik van de mooie introductieaanbieding die we bieden.

Wij zijn jouw totaaloplossing voor Personal training in Arnhem!

Lees meer over de training.

WIL JIJ NET ZO GRAAG ALS WIJ JOUW DOELEN BEHALEN?