Wil je graag gaan trainen, maar heb je het druk?

Eigenlijk wil je graag beginnen bij een personal trainer in Arnhem, maar heb je het te druk. Naast je werk, je familie, je hobby’s en alle andere dingen kom je er gewoon niet aan toe. Daarom is er 30PT. Door hele intensieve sessies die in totaal 30 minuten duren helpen wij jou al jouw doelen te behalen, en dat binnen jouw drukke schema! Of je nu wilt afvallen of sterker wil worden, of gewoon energieker en gezonder wil worden. Wij helpen je graag.

Ons unieke concept voor personal training in Arnhem

Met de hulp van EMS train je in 20 minuten net zo effectief als normaal in een uur. Je kleding ligt al bij ons, net als een handdoek en andere dingen die je nodig hebt. Je hoeft dus niet eerst langs huis om je sporttas te pakken. Je kleed je snel om en staat binnen 30 minuten weer buiten. Trainingen bij ons zijn dus altijd in jouw drukke schema te passen! Heb je een week geen trainingen staan? Dan zijn wij jouw stok achter de deur en zorgen we dat je toch komt trainen. Resultaat behaal je door elke week te trainen. Zo helpen wij al onze klanten naar die mooie resultaten!

personal training Arnhem
fysieke training

Personal training

Verder train jij bij ons individueel. Op die manier kunnen we ons helemaal op jouw doelen gaan richten. Wanneer je met zijn tweeën traint moet je de aandacht als trainer toch verdelen. Zeker wanneer je in een korte tijd jouw doelen wil behalen is dit niet effectief. We zien keer op keer dat we op deze manier sneller resultaten boeken.

Stel jouw dromen dus niet langer uit en kom bij ons sporten. Neem gerust contact op met vragen die je hebt of als je graag eerst samen met jouw personal trainer je doelen bespreekt. Wij zijn jouw totaaloplossing voor Personal training in Arnhem!

Meer weten over EMS? Kijk dan op deze pagina.

WIL JIJ NET ZO GRAAG ALS WIJ JOUW DOELEN BEHALEN?