Je wilt graag gaan trainen maar hebt het te druk.

Vaak heb je naast je werk, familie, hobby’s en alle andere verplichtingen te weinig tijd over voor sport en beweging.  30PT Personal Training Utrecht is dan precies wat je zoekt. Middels zeer intensieve, 30 minuten durende sessies, kom je toch aan voldoende training om je doelen te bereiken. Afvallen, sterker worden, meer energie krijgen of gewoon een stuk gezonder zijn, met 30PT Personal Training Utrecht kun je dit bereiken in zeer korte tijd.

Ons unieke concept voor personal training in Utrecht

Omdat je bij 30PT traint in een EMS pak, is het effect op je spieren dan 30 minuten personal training net zo effectief is als drie uur trainen in de sportschool. Ook in alles er omheen besparen we je tijd. Je krijgt van ons de kleding, een handdoek, waterfles en alles dat je nodig hebt. Je kunt dus zo binnenlopen, omkleden en gaan trainen. Hoe druk je ook bent, 30PT personal training in Utrecht past altijd in je drukke agenda. We motiveren je ook om wekelijks minimaal te komen en als je wegblijft dan bellen we je op. Precies dat zetje dat veel mensen nodig hebben om te blijven trainen!

personal training Utrecht
fysieke training

Actie: 3 proeflessen voor €52,50

Om je voordelig kennis te laten maken met 30PT personal training met EMS, hebben we een speciale introductieaanbieding: 3 proeflessen voor slecht €52,50. Dat is 50% korting. BOEK NU

Personal Training & Duo Training

Bij 30PT Personal Training Utrecht kun je individueel of met z’n tweeën trainen. Bij een solo training kunnen we ons helemaal op jouw doelen richten. Volg je een duotraining dan wordt de aandacht van de personal trainer verdeeld over twee personen. Lopen de doelen ver uiteen, dan is de personal training iets minder effectief. Heb je beiden dezelfde doelen zoals meer spiermassa krijgen of afvallen, dan kun je ook beiden dezelfde oefeningen doen. De personal trainer zal wel rekening houden met het verschil in lichaamsopbouw maar de training is dan nog steeds even effectief als een solo training.

Krijg je al zin om te komen trainen? Hen je nog vragen of wil jij je doelen eerst bespreken? Neem dan contact op, dan kun je dit met één van onze personal trainers bespreken. We zien ernaar uit dat jij bij ons in Utrecht personal training komt volgen!

Lees meer over onze personal training met EMS in Utrecht.

Locatie 30PT Personal Training Utrecht

30PT Personal Training is een samenwerking tussen Pulles Training en Dr.Freeze, centrum voor cryotherapie. Wij zijn in Utrecht dan ook gevestigd in de locatie van Dr.Freeze Utrecht. Als je traint bij 30PT kun je ook voor de training zeer voordelig (€5,- per keer) de cryocabine in. Je training gaat dan een stuk makkelijker omdat je doorbloeding beter is.

30PT / Dr.Freeze
Amsterdamsestraatweg 646 – 3555HX  Utrecht
Telefoon: 06 – 83 17 58 31

Dr.Freeze Utrecht

WIL JIJ OOK ZO GRAAG JOUW DOELEN BEHALEN?