Wat is EMS?

Elektro Musculaire Stimulatie (EMS) staat voor trainen met weerstand door middel van stroom. Via een trainingspak met elektroden worden impulsen direct gestuurd naar al je belangrijke spiergroepen en dieperliggende spieren tijdens een serie van oefeningen. Met EMS kan je lichaam 150x meer spiersamentrekkingen produceren dan bij een gewone training. Een EMS-trainingssessie van 20 minuten staat daarmee gelijk aan minimaal 3 uur traditionele fitness. 30PT werkt met het revolutionaire I-Motion systeem dat volledig draadloos heeft en waardoor je dus veel vrijheid hebt om te bewegen.

Om de stroom beter te geleiden van het pak naar de spieren krijg je van ons speciale onderkleding aan die we vooraf wat nat maken met warm water.

Is EMS gevaarlijk?

EMS is zeker niet gevaarlijk maar door deze technologie zijn er een aantal contra-indicaties waarbij EMS word afgeraden.

personal training
fysieke training

Personal training

De individuele coaching is helemaal ingesteld op jouw persoonlijke wensen, behoefte en uiteraard beginsituatie. Iedereen is anders en wij denken niet in beperkingen maar juist in jouw mogelijkheden.

De beste personal trainer is diegene die er zo snel mogelijk achter komt wat werkt voor jou als persoon. Dus wil jij nou weten wat voor personal training het beste is voor jouw? Schrijf je dan snel in voor 30PT en ervaar het zelf.

Efficient trainen en doelen behalen? Zij gingen jou voor!

WIL JIJ NET ZO GRAAG ALS WIJ JOUW DOELEN BEHALEN?